dilluns, 16 de maig del 2011

Bosc de columnes

Un dels boscos de columnes que tenim en aquesta petita ciutat el podem trobar, amb sort i si el senyor encarregat de l'obra et deixa colar, a sota del Mercat del Pla.
Sembla que ara, al damunt, allà on abans hi havia parades de mercat i els lleidatans del centre històric podien comprar verdures, fruites i viandes variades, volen muntar alguna cosa semblant a allò que hi ha a la vora de la Plaza Mayor de la capital del regne. El Mercado de San Miguel. Un lloc on es poden menjar tapes per un preu no gaire assequible però que no paren de treballar de cara al guiri i al madriles de pro.
Però, és que no aprenem res, en aquesta ciutat, o que? Això aquí no funciona! Després de tenir-lo tancat i omplint-se de merda durant vint anys ara tenen la genial idea de fer una cosa que funcionarà mentre duri la novetat i després, a pagar els deutes entre tots. Ntx!


1 comentari:

locarles ha dit...

Aahhh...! Doncs em sembla una idea genial. De fet, sempre he comentat que aquest indret estava molt infravalorat i que si l'aprofitessin a l'estil del mercat de San Miguel dels madriles, funcionaria. Estaria bé!

Com sempre, les imatges molt il·lustratives del valor patrimonial que tenim a la nostra ciutat i no saben aprofitar.

Mmm... el blog torna a respirar. M'agrada.

Salutum,