dimecres, 19 de juny del 2013

Aigua vaaa!

Avisats pels aiguats del pirineu, aquí a les terres baixes ens hem espantat i hem començat a deixar anar aigua, no fos cas que se'ns inundessin els baixos. Que ja fa més de trenta anys que ho vam patir i no volem pas que es repeteixi la història.Quatre gotes

I continuen caient-nos les cases del centre històric. Cauen quatre gotes i els veins dels edificis més degradats de la ciutat, que paguen un lloguer a l'amo per a que aquest tingui casa seva en condicions, han de sortir corrents abans que no els caigui el sostre a sobre. Ara l'ajuntament diu que revisarà els edificis més antics i les parets mitjeres que queden descobertes. Això no ho van dir el darrer cop que va caure un edifici al carrer Tallada sepultant quatre persones que van poder sortir sense massa danys?
I a més, anem quedant-nos sense edificis al bell mig de la ciutat. S'està convertint en un conjunt de solars amb les parets recobertes d'aillant de color groc. En uns s'habiliten abocadors veïnals, en d'altres pàrkings de zona blava, en d'altres petites zones d'esbarjo i fins i tot centres comercials de substàncies estupefaents de tots colors i preus.