dissabte, 6 de juny del 2009

El parc de l'Aigua

Fantàstic! Tot urbanitzat. Faroles, arbres, llums i bancs i tot. I un parc a la bora del canal. Amb una estupenda passarela que el travessa a la bora de la Canadiense.
I ara, que? Qui vindrà a construir? Qui poblarà aquesta nova barriada?
Que no tenim feina... Que no hi ha diners... Que els bancs no ens en deixen. Que diuen que tampoc en tenen...
Llàstima. Els ha quedat prou bonic...

La Rambla de Farran

Sant Anasatasi. Batalla de flors. El millor acte de la espectacular (...) festa major!

La contraguarda de la Reina

Que hi tenia la Reina, a la contraguarda? No tenia el mateix que tot-hom? És a dir, el cul?
Doncs no! La Reina tenia un bar. El bar de la Sibil·la. Des del que podem gaudir d'unes vistes de la ciutat de Lleida espectaculars. I si mires a la teva esquena també pots veure la Seu Vella. Espectacular, també. De vegades, estem tan acostumats a veure el que tenim, que no ens adonem de que és una meravella. Hem de veure, fora de casa, la importància que li donen a, segons que, que no li arriba ni a la sola de la sabata a la nostra Seu Vella, per adonar-nos del que realment tenim a casa.


Les comportes a Lleida

Hem d'aprofitar els anys d'abundància. No podem deixar escapar tota aquesta aigua. Si us plau, que algú tanqui l'aixetaaaa...


El Segre rep al Noguera Pallaressa

En aquest indret de Camarassa podem fer un passeig per damunt de l'aigua del Segre quan encara no ha rebut les aigües del Pallaressa. Un passeig, un pel vertiginós. No apte per porucs.

La Julià Carbonell a la Pça de Sant Joan

Festa major. Plaça de Sant Joan. 2/4 de 7 de la tarda. Ni una cadira lliure. Ple de gom a gom. Qui ha d'actuar? Qui pot crear aquesta espectativa? No omplen estadis ni fan discos d'or. Són la Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les terres de Lleida. Els Pets no tenien aquesta espectativa, mitja hora abans de començar... Felicitats als músics de la simfònica de Lleida.



El riu de Set.


Ara, ja no raja d'aquesta manera, el Set. Després de 15 anys asssedegat, ja ha tingut prouta abundància. Si no torna a ploure de valent, no tornarem a veure aquestes cascades d'aigua, al Segrià... Tornarem atravessar amb la bici, però ara sabrem que travessem un riu sec. El Set que te set.


Tormenta damunt d'Alfés