diumenge, 16 de gener del 2011

La Normal

Recentment he tingut la oportunitat de veure un extens reportatge fotogràfic de l'interior de l'edifici que van tancar urgentment per perill d'esfondrament. Espectacular!
Vistes les fotos del meu mestre en això de mirar a través de l'objectiu, l'Enric Rodríguez, sembla que van sortir corrent. Expedients acadèmics, minerals a l'aula de ciències, un esquelet sentat en un banc d'un passadis amb una màscara en comptes de crani, mobles amuntegats i plens de pols i de merda d'au...
Ja han passat vint anys i encara s'aguanta. Un altre equipament en mig de la ciutat que només serveix per a criar coloms i emmagatzemar d'una manera poc recomanable tot de records del que un dia va ser la facultat de mestres de Lleida i l'escola Annexa.
Ara podem sumar l'edifici de la policia, tancat fa poc. L'edifici vermell de la bora, que te una creu en la seva cúspide, seguirà els passos dels seus veins? A la vista de la societat de descreguts que ens estem tornant, no crec que li falti gaire.

4 comentaris:

Sole ha dit...

Òndia com t'ha quedat la foto, nen... com dius tu, ESPECTACULAR!!
No saps la de records que em porta aquest edifici; tres anys de la meva joventut aquí dintre, i algunes hores asseguda a l'escala de l'edifici... amb aquell solet de la primavera lleidatana. Com sempre, et superes!!

zurruletas ha dit...

FOTAZA DEL 15 !!

Que arte tienes nen.

Yo me crié también por ahí,vivía encima del mítico Parrot´s (Bonaire)y en el edificio del medio de la foto he jugado mucho de pequeñajo,con mi padre que tenía allí su despacho.

Saludos

isa ha dit...

Es una de les fotos que més m'agraden, t'ha quedat genial. Doncs si, és una pena que aquests edificis emblematics de la ciutat es deixin perdre. Jo he passat un munt de vegades i sobretot quant anava a la zona del vins, setrill...........

zurruletas ha dit...

Banana,Sidral,Trivial,Socis,etc,etc...
Sí jo soc de la generació de la EGB