dijous, 2 de setembre del 2010

Nou Ascensor

Ara es veu que també podrem pujar a la Seu Vella amb ascensor pel vesant nord. I caminant, si volem. Sembla que s'hi han posat de valent, en això de dignificar i donar accés, a aquesta banda del turó tan bonic i tan deixat. Tota aquesta banda de les muralles del Camp de Mart,que no surt ni en les postals, ni en la imatge del temps de tv3, serà, segurament, la nostra. No la del turista que puja a la Seu Vella. Si no la del Lleidatà que va a passejar o a fer esport. Ja era hora!
Ep! No correu a pujar-hi que està tot tancat. Encara treballen...



3 comentaris:

locarles ha dit...

És veritat, tota aquesta banda nord-oest del castell sempre ha estat la gran oblidada, el castell dormia a esquenes d'aquesta part de la ciutat. Com dius tu: ja era horaa....!!

zurruletas ha dit...

Ep! No oblideu quan hi ha nevades que per aquesta partr de La Seu Vella et pots tirar avall i arribar quasi a l´Auditori lliscant,No ho heu provat mai??
Hi ha algú que fins i tot esquia de dalt a baix...jajaja

isa ha dit...

holaaaaaaaaaa, ja t'he trobat, així que ja puc tornar a dir la meva. Sabia que havia un segon ascensor però no per on es pujava a la Seu, doncs tens raó aquest serà el no turístic, el que sols hi pujarem els lleidatans. La idea és molt bona i de que és fomenti la Seu o atançar-la als ciutadans sense tenir que agafar el cotxe.