dilluns, 5 de juliol de 2010

Tarda de calor a la Mitjana

Tarda de dissabte. 38º a l'ombra. Persianes baixades. Aire condicionat a tota màquina. Fa por sortir de casa. Se m'està fotent el cul quadrat de estar sentat davant d'aquesta andròmina que em connecta amb el món. Ja n'hi ha prou! Foto el camp. I mai més ben dit. Me'n vaig a la Mitjana. Ep! Al tanto! Se'm menjaran els mosquits. Pot de repelent. Ben sucat. Ulleres de sol. Trípode, càmera i bicicleta. Només sortir del pàrking em penedeixo de no estar davant de l'andròmina que em connecta amb el món. La calor em fot una bofetada que gaire be em tumba de la bici. Arrivo a la Mitjana i baixa la temperatura, al menys, 5º. No hi ha gaires eixelebrats que hagin sortit de casa. I els que ho han fet no fan cara d'haver tingut cap bona idea. Als mosquits els sento com passen derrapant així que m'oloren. Foteu-vos. Avui no me la clavareu! M'endinso en el bosquet que hi ha entre el canal i el camí de Granyena. Aaaaaaahhh! Foscor. Fresqueta. Silenci. Pau. Sol·litud. He fet be de sortir de casa.


3 comentaris:

soletorrescusa ha dit...

Tanco els ulls asseguda a la meva cadira nova, fantàstica i comodíssima, davant el meu cordó umbilical i el món, i mirant la foto, començo a notar una fresqueta... i sense mosquits. És una de les coses bones que tenen aquestes màquines... i les teves fotos, és clar.

carlos ha dit...

guapa la foto!

isa ha dit...

Holaaaaaaaaaaa quina foto més xula, relaxant, veient-la ja no trobo que faci tanta calor, però............ és clar espaxurrada al sofa i amb aire acondicionant és veu tot millor. Així que el sol t'ha estobat per poder fer la foto, quin tio!!!! però veig que no t'ha fet desistir en tornar cap a casa. Molt xula