dilluns, 31 de maig del 2010

El súper mega palau. La Llotja


Doncs resulta que és com si et compressis un súper mega cotxe de gama alta. Súper xulo, comodíssim i que corre molt i que tot-hom està encantat amb ell i a tot-hom li agrada molt. Però es veu que, quan te'l vas comprar, et pensaves que faries uns viatges espectaculars i que aniries la mar de be amb aquest cotxe tan súper mega guai del paraguai. Però, en quan el vas tenir, vas veure que només podries anar a comprar el pa i el diari a la bora de casa, però, i que? Aniries la mar de be amb el teu súper mega cotxe.Ara es veu que el súper mega palau de congressos i convencions tan súper guai que ens han fet, només pot fer alguna representació de circ i d'òpera per a les criatures (que ja esta bé), i lliuraments d'orles, per qué no tenim prou places hoteleres per a portar congressistes ni convencionistes.
Ah, no. Que van fer la de un súper mega sindicat d'àmbit nacional. Així ja està, home. Ja n'han fet una.

Ntx

4 comentaris:

chari ha dit...

i encara no ho saps tot, perquè hi ha que diu que els super mega palau ha sortit gratis a la ciutadania i hi ha qui s'ho creu!!! Res més lluny de la realitat....ens ha costat molt patrimoni, es a dir, solars edificables a preu d'or.
Per cert, els super mega cotxes i els super mega palaus no son accesibles a tothom i sinó fem la reflexió sobre els preus d'entrada de la majoria d'espectacles 50,40,90 euros!!!!!!!!!!!!!!!! Visca la Lleida plural i democràtica!!!!

zurruletas ha dit...

¡¡¡¡¡ Fotaza !!!!!!

locarles ha dit...

No estem mai contents. Si volem que Lleida sigui una ciutat gran i reconeguda, que ens sàpiguen ubicar en un mapa, una ciutat de referència, una ciutat maca i atractiva... necessitem megapalaus, aeroports, trens d'alta velocitat,ponts amb encants,... si tenim tot això, les places hoteleres ja es crearan, els viatgers estrangers ja vindran, l'alta velocitat no passarà de llarg,... Hòstia! Si no ens ho creiem, qui ens creurà?

isa ha dit...

Es espectacular i quant més la miro més m'agrada. Está clar que la llotja ha donat molt crestigi a la ciutat, on es poden donar molts serveis. He anat l teatre musical i si no fos per lo gran que és, doncs tendriem que anar a Barcelona a veure aquest tipus d'espectacles. Estic d'acord amb Carlos, és una font d'ingresos, però......... donem-li temps, un any per veure com funciona.
Miquel estic esperant ara aquella foto ue vas dir que penjariesssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!