diumenge, 7 de febrer del 2010

Teatre Principal

I que en farem, ara, del Principal? Que se'n farà de l'esplendor que va lluïr en temps? Ja començava a patir la desídia que tenim per les coses velles, però ara que tenim aquest fantàstic palau de la Llotja, ens caurà a poc a poc? Tot el que ha arrivat a viure... Teatre, òpera, conferències, mítins, cinema... La gent "Guapa" que s'ha trobat en aquest vestíbul ara es trobaran al marge dret del riu, una mica més amunt. És una institució privada però ens el sentim una mica nostre, no? A veure si a qui li correspongui ens el cuida i ens ofereix una programació per a que puguem continuar gaudint-ne.


2 comentaris:

locarles ha dit...

Encara es pot continuar programant coses, si es saben gestionar bé les coses no té per què desaparèixer. Encara que malauradament en aquesta ciutat tenim precedents de que això no ha estat ben be així. Suposo que tindran compasió.

isa ha dit...

M'ha agradat la foto que has fet del teatre principal, per mi és molt bonic i emblemàtic, la pena que no s'ha conservat, que està igual desde que el van construir.Quant entres i t'aseus a les butaques i mires enrrera ufffff m'encanta veure`l ple de gent, sembla que estem amb familia.
S'han anat fent coses i espero que no se'l deixi raconat per la Llotja, serie una pena!!!! Però jo sóc optimista i crec que continuarà funcionant i penso seguir anant.