divendres, 13 de novembre del 2009

Carrer St Domènec

Doncs jo continuaré reivindicant la nostra petita ciutat vella.
Sense, ni de bon tros, intentar comparar Barcelona amb Lleida, allà, al Gòtic, n'hi ha un futimer de carrers com aquest. Amb cases velles, carrerons estrets i amb regust d'història. Els baixos tenen joieries de diseny, botigues de roba de joves disenyadors, galeries d'art, restaurants... Pels carrers, gent que s'hi passeja, que hi compren i que s'hi troben. I turistes que fan fotos! Hi viu gent que no necessita el pàrquing a sota de casa. Hi arriven caminant o en bicicleta.
Gaire be igual que aquí. Tapiem les entrades per a que no s'hi coli ningú, que no s'hi pugui viure. Els negocis els tanquem. Diuen que fa por passejar-hi. Fins que arriba un moment que hem d'enderrocar les cases per que ja no s'aguanten. Els ionquis s'omplen les venes a sota de les escales, i els que no tenen un lloc millor s'hi caguen. Ntch



4 comentaris:

Sole ha dit...

Teníes raó quan deies que no sabría on era aquest carrer. Després de 27 anys de viure-hi, sóc incapaç de situar-lo. Haurem de fer més excursions per la nostra ciutat, per què tenir algú que ens la "mostri", ja el tenim, oi?

miquel coiduras ha dit...

Al darrera de la casa del fons del carreró de dintre de la tanca hi ha La Palma. I al damunt del mur de pedra hi ha el que abans era la bibioteca de la Casa de la Cultura.

Chari Rodríguez ha dit...

a Lleida s'ha deixat morir la ciutat vella i ara hi ha qui s'omple la boca parlant del nou urbanisme del centre històric.... Cretins!!!!!!.

Petons Miquel, de la teva cosineta Chari!!!!

isa ha dit...

Al veure la foto m'ha recordat quant anava tiempos A............. a la biblioteca pública, i aquella zona era segura, simplement era la zona vella de Lleida i ja està, ara.............. quant passo per la Palma m'entristeix veure el canvi que ha fet, no m'agrada, això no és la Lleida que coneixia, s'ha convertit en.......... no sé com definir-ho i com dieu tots, s'ha permès que Lleida perdés la seva història, llàstima.